söndag 5 juli 2009

Den där videokameran

Vi har under en tid pratat om att införskaffa oss en videokamera så att vi kan dokumentera allt härligt vår fantastiska lilla dotter har för sig!
Vi åkte i fredags till Bäckebol där MediaMarkt, Elgiganten och Expert finns, bekvämt, lätt med parkering och nära Kungälv (vuxet så det skriker om det!). Besöket på MediaMarkt gav inget, är de verkligen så billiga som alla säger egentligen? Iris var i alla fall väldigt imponerad, tror det är första gången hon är vaken inne i en sådan stor elektronikaffär och sedan vi satte in sitt-vagnen så har en helt ny värld öppnat sig för henne.
Nästa stopp blev Elgiganten där vi faktiskt hittade en kamera vi ville ha, liten, smidig och med inbyggd hårddisk så att man lätt kan få över den i datorn eller tvn. Det visade sig att den de hade kvar var ett demoex, men vi fick den till ett väldigt bra pris så vi, så här i föräldreledighetsersättningstider, slog till.
Batteriet laddades och därefter var det dags att filma, vilket gick utan några som helt problem. När Christian sedan skulle titta på den lilla filmade snutten så upptäcker han flera andra filmer som ligger på hårddisken redan, bland annat en film där en barnfamilj spelar Wii...
Lite snuvigt kändes det att kameran inte var ny, så i dag åkte vi faktiskt och lämnade tillbaka den. Vi får nog leta vidare efter en ny kamera som inte blivit filmad med tidigare... Men det känns konstigt att Elgiganten inte kollar upp sådant innan de säljer saker och ting.
Så, operation köpa filmkamera fortsätter!

Inga kommentarer: