tisdag 10 februari 2009

Simis

Det bloggas dåligt här uppe i Härjedalen, men det beror nog främst på att vi är ute mest hela dagarna!
I dag har vi i alla fall hållt oss lite lugna då det är bistra grader utomhus, men vi har faktiskt haft premiärbesök på badhuset. Tisdagar har de avsatt tid för bebisar och jag tror att jag var mer förväntansfull än Iris när vi packade väskan och packade ner henne i vagnen, trots kalla -18 grader så går det faktiskt fortare att gå till badhuset än att ta bilen så vi skyndade oss dit.
Iris är en riktig liten badtjej, hon plaskar inte som de andra större barnen, hon bara ligger och njuter för fullt...
Efter ett tag började lilla tjejen bli kall så då förflyttade vi oss till den varma bubbelpoolen som under babysim-tiden har avstängda bubblor, där njöt hon verkligen i fulla drag. Tror faktisk lill-tjejen har ärft sin mors böjelse för värme... Där blev vi sittande länge tills Iris blev så trött att hon höll på att somna. Somna gjorde hon däremot när jag satte på henne overallen, och sover det gör hon fortfarande, i overallen, med skinnhandskar, fleece och hela utstyrseln.
I går sov hon från klockan 11:oo till 16:30 - vi har pratat om att skriva en bok till henne med titeln "Medan du sov..." för hon är med om väldigt mycket som hon inte har en aning om...
I morgon skall vi göra ett besök på familjecentralen där de har baby-öppet och på torsdag skall vi träffa Linda, time flies, bara det blir lite varmare nu bara.

I dag är det även lill-fisens namnsdag!

Inga kommentarer: